By entering the CLB databases, you agree to acknowledge the use of the CLB resources in all your work. Example: "During the work on this research paper [book/presentation/text...] use was made of the Czech Literary Bibliography research infrastructure – https://clb.ucl.cas.cz/, (ORJ identifier: 90136).“


1
In: Čtenář. -- ISSN 0011-2321. -- Roč. 71, 2019, č. 12, 16. 12., s. 468
Annotation: Biografické poznámky.
Article
2
In: Čtenář. -- ISSN 0011-2321. -- Roč. 70, 2018, č. 9, 17. 9., s. 340
Annotation: Biografické poznámky.
Article
3
In: Čtenář. -- ISSN 0011-2321. -- Roč. 70, 2018, č. 10, 18. 10., s. 380
Annotation: Biografické poznámky.
Article
4
In: Čtenář. -- ISSN 0011-2321. -- Roč. 70, 2018, č. 11, 19. 11., s. 420
Annotation: Biografické poznámky.
Article
5
by Valden, Milan, 1973-
Published Praha : Knižní klub, 2018.
Annotation: Příručka představuje autorův komentovaný výběr významných českých knih od období vzniku československého státu až po současnost; s Použitou...
Book
6
In: Čtenář. -- ISSN 0011-2321. -- Roč. 71, 2019, č. 2, 18. 2., s. 59
Annotation: Recenze.
Article
7
In: Čtenář. -- ISSN 0011-2321. -- Roč. 71, 2019, č. 3, 18. 3., s. 120
Annotation: Biografické poznámky.
Article
8
In: Čtenář. -- ISSN 0011-2321. -- Roč. 71, 2019, č. 6, 17. 6., s. 240
Annotation: Biografické poznámky.
Article
9
In: Čtenář. -- ISSN 0011-2321. -- Roč. 71, 2019, č. 1, 16. 1., s. 40
Annotation: Biografické poznámky.
Article
10
In: Čtenář. -- ISSN 0011-2321. -- Roč. 72, 2020, č. 1, 20. 1., s. 40
Annotation: Bio-bibliografické poznámky.
Article
11
In: Host. -- ISSN 1211-9938. -- Roč. 35, 2019, č. 10, 11. 12., s. 68
Annotation: Recenze.
Article
12
In: Čtenář. -- ISSN 0011-2321. -- Roč. 72, 2020, č. 4, 15. 4., s. 160
Annotation: Bio-bibliografická poznámka.
Article
13
In: Čtenář. -- ISSN 0011-2321. -- Roč. 72, 2020, č. 6, 15. 6., s. 240
Annotation: Bio-bibliografické poznámky.
Article
14
In: A2. -- ISSN 1803-6635. -- Roč. 1, 2005, č. 10, 7. 12., s. 28
Annotation: Recenze latinsko-českého vydání; v rubrice Knihy.
Article
15
In: A2. -- ISSN 1803-6635. -- Roč. 1, 2005, č. 10, 7. 12., s. 28
Annotation: Recenze; v rubrice Knihy.
Article
16
In: A2. -- ISSN 1803-6635. -- Roč. [2], 2006, č. 33, 16. 8., s. 28
Annotation: Recenze v rubrice Knihy.
Article
17
In: A2. -- ISSN 1803-6635. -- Roč. [2], 2006, č. 42, 18. 10., s. 28
Annotation: Recenze; v rubrice Knihy.
Article
18
In: Grand Biblio. -- ISSN 1802-3320. -- Roč. 3, 2009, č. 4, 24. 3., s. 40-41
Annotation: Mj. medailon M. Kundery a biografická poznámka o V. Macurovi.
Article
19
In: Grand Biblio. -- ISSN 1802-3320. -- Roč. 3, 2009, č. 5, 28. 4., s. 48-49
Annotation: Biografické poznámky o různých autorech; větší medailonek věnován J. Šotolovi.
Article
20
In: Grand Biblio. -- ISSN 1802-3320. -- Roč. 3, 2009, č. 6, 26. 5., s. 40-41
Annotation: Medailonky a biografické poznámky; mj. o F. Kafkovi.
Article