[Název textu k dispozici na připojeném lístku]

Saved in:
Bibliographic Details
Statement of Responsibility:Zbyněk Vavřín
Main Author: Vavřín, Zbyněk, 1919-2001 (Author)
Format: Article
Language:Czech
In: Studentský časopis. -- R. 1926
Online Access:původní lístek v RETROBI
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00999nab a22002534a 4500
001 RET-72c3d2d02b36ba71410687a03be357b2
003 CZ-PrUCL
005 20201231
008 600101s1926 xr ||| ||cze d
040 \ \ |a ABB060  |b cze 
100 1 \ |a Vavřín, Zbyněk,  |d 1919-2001  |7 jk01141825  |4 aut 
245 1 0 |a [Název textu k dispozici na připojeném lístku]  |c Zbyněk Vavřín 
336 \ \ |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 \ \ |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 \ \ |a jiný  |b nz  |2 rdacarrier 
500 \ \ |a Strojově převedený záznam z RETROBI bez redakční kontroly. 
773 0 \ |t Studentský časopis  |g R. 1926  |9 1926 
856 4 0 |u http://retrobi.ucl.cas.cz/retrobi/katalog/listek/72c3d2d02b36ba71410687a03be357b2  |y původní lístek v RETROBI  |4 N 
910 \ \ |a ABB060 
964 \ \ |a RETROBI 
989 \ \ |a Vavřín, Zbyněk Zto.Vavřín: Bílé noci /tíásenT Přadlena bílé ruce má.../»Studentský časopis 16, 1926-S7,5.b,str.124,10/1 1937/ v/»»w Z.S. 
OWN \ \ |a UCLA 
SIF \ \ |a RET