Načítá se…
Část knihy

[Předmluva]

Současná bibliografie (po roce 1945)

Předmluva ke kritickému vydání knihy z roku 1591.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Tichá, Zdeňka, 1927–1984 (Autor)
Typ dokumentu: Část knihy
Jazyk:Čeština
Země vydání:Česká republika
In:Rodovský z Hustiřan, Bavor.Kuchařství to jest Knížka o rozličných krmích, kterak se užitečně s chutí strojiti mají, jakožto zvěřina, ptáci, ryby a jiné mnohé krmě : každému kuchaři aneb hospodáři knížka tato potřebná i užitečná -- Praha : Avicenum, 1975 -- s. 7–22
Forma/žánr:
Odkazované dílo:Rodovský z Hustiřan, Bavor. Kuchařství to jest Knížka o rozličných krmích, kterak se užitečně s chutí strojiti mají, jakožto zvěřina, ptáci, ryby a jiné mnohé krmě : každému kuchaři aneb hospodáři knížka tato potřebná i užitečná -- Ed. Zdeňka Tichá -- 1. vydání -- Praha : Avicenum, 1975 -- 193 s. -- [kritická edice kuchařky]
Témata:
Tagy:
Žádné tagy
Citace:
TICHÁ, Zdeňka: [Předmluva]. In: Rodovský z Hustiřan, Bavor: Kuchařství to jest Knížka o rozličných krmích, kterak se užitečně s chutí strojiti mají, jakožto zvěřina, ptáci, ryby a jiné mnohé krmě : každému kuchaři aneb hospodáři knížka tato potřebná i užitečná. Ed. Zdeňka Tichá. Praha : Avicenum, 1975, s. 7–22.