Načítá se…
Část knihy
[Předmluva]
Současná bibliografie (po roce 1945)
Předmluva ke kritickému vydání knihy z roku 1591.
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Typ dokumentu: | Část knihy |
Jazyk: | Čeština |
Země vydání: | Česká republika |
In: | Rodovský z Hustiřan, Bavor.Kuchařství to jest Knížka o rozličných krmích, kterak se užitečně s chutí strojiti mají, jakožto zvěřina, ptáci, ryby a jiné mnohé krmě : každému kuchaři aneb hospodáři knížka tato potřebná i užitečná -- Praha : Avicenum, 1975 -- s. 7–22 |
Forma/žánr: | |
Odkazované dílo: | Rodovský z Hustiřan, Bavor. Kuchařství to jest Knížka o rozličných krmích, kterak se užitečně s chutí strojiti mají, jakožto zvěřina, ptáci, ryby a jiné mnohé krmě : každému kuchaři aneb hospodáři knížka tato potřebná i užitečná -- Ed. Zdeňka Tichá -- 1. vydání -- Praha : Avicenum, 1975 -- 193 s. -- [kritická edice kuchařky] |
Témata: | |
Tagy: |
Žádné tagy
|
Citace: |
TICHÁ, Zdeňka: [Předmluva]. In: Rodovský z Hustiřan, Bavor: Kuchařství to jest Knížka o rozličných krmích, kterak se užitečně s chutí strojiti mají, jakožto zvěřina, ptáci, ryby a jiné mnohé krmě : každému kuchaři aneb hospodáři knížka tato potřebná i užitečná. Ed. Zdeňka Tichá. Praha : Avicenum, 1975, s. 7–22. |
MDT: | 6 885.0 |
---|