Načítá se…
Článek

Švejk, věda a vaření

Současná bibliografie (po roce 1945)

Článek se věnuje gastronomickým odkazům v literatuře, především v díle J. Haška.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Poštulka, Vladimír, 1943–2019 (Autor)
Typ dokumentu: Článek
Jazyk:Čeština
Země vydání:Česká republika
In:Literární noviny -- Roč. 27, 2016, č. 8, srpen, příl. Harmonie života, s. 3
Forma/žánr:
Odkazované dílo:Hašek, Jaroslav. Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války -- [román]
Témata:
Tagy:
Žádné tagy
Citace:
POŠTULKA, Vladimír: Švejk, věda a vaření. Literární noviny. Roč. 27, 2016, č. 8, srpen, příl. Harmonie života, s. 3.
Více informací
Skupina Konspektu:821.162.3.09 Česká literatura (o ní)
MDT:821.162.3-3
641/642
(046)
ISSN:1210-0021