Načítá se…
Článek

Švejk, věda a vaření

Současná bibliografie (po roce 1945)

Článek se věnuje gastronomickým odkazům v literatuře, především v díle J. Haška.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Poštulka, Vladimír, 1943–2019 (Autor)
Typ dokumentu: Článek
Jazyk:Čeština
Země vydání:Česká republika
In:Literární noviny -- Roč. 27, 2016, č. 8, srpen, příl. Harmonie života, s. 3
Forma/žánr:
Odkazované dílo:Hašek, Jaroslav. Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války -- [román]
Témata:
Tagy:
Žádné tagy
Citace:
POŠTULKA, Vladimír: Švejk, věda a vaření. Literární noviny. Roč. 27, 2016, č. 8, srpen, příl. Harmonie života, s. 3.
TechData
Systémové číslo:002058886
Datum založení záznamu:5. 8. 2016
Datum poslední úpravy záznamu:27. 2. 2019
Excerptor:LS